Csajszi-Blog

“Én nem csinálom a divatot. Én vagyok a divat.”

1. Smink lemosása: 

  • A szempillák szakszerű megtisztítása: óvatosan le kell törölgetni a festéket a lemosós vattakoronggal, végighaladva a szempillasoron. Ez azért fontos, mert a fent hagyott festék elnehezíti a pillákat, amik ettől akár le is törhetnek.

2. Szempilla göndörítő:

  • Még a festés előtt használd, a felső szempilla sorod az ollós szerkezet csipeszébe, és 1 percig tartsd így a pilláidat, mindkét oldalon. Az eredmény: megnyitja a tekintetet, az előre álló pillák megemelkednek, felfelé ívelnek, így hosszabbnak tűnnek.

3. Megfelelő spirál kiválasztása:

  •  Nem érdemes a reklám képeket nézegetni, mert egyik spirál sem képes olyan szuper teljesítményre...Inkább a spirál kefét érdemes szemügyre venni, milyen formájú, kefés vagy szilikon, sűrű vagy ritka, stb. Vannak dúsító, hosszabbító, vízálló és mindenféle funkciójú termékek. Általában a sűrűbb keféjű spirálokkal lehet jó eredményt elérni.

4. Szempilla spirál megfelelő használata:

  •  A spirálozást csukott szemmel kell kezdeni, lentről felfelé húzva a kefét a felső szempilla soron, minimum 3-5 alkalommal. Utána nyitott szemmel ugyanez a mozdulat, a szempilla végeket ívelve. Ne hagyd ki a szemzugban lévő rövidebb tincseket sem! Ha sűrűbb hatású pillákat szeretnél, vízszintesen is húzd oda-vissza az ecsetet párszor. Ha műszempilla hatású, külön álló tincsekre vágysz, a spirál végével tudod különválasztani és formázni a tincseket. Ezután jöhet az alsó szempilla sor, ott elegendő fentről lefelé 1-2 kefe vonás, vagy több, attól függően, hogy mennyire hangsúlyosra szeretnéd az alsó pillákat.

5. Csodaszérum: ricinus olaj:

  • Gyógyszertárban beszerezhető pár száz forintért. Használat: egy régi spirál kefét vagy egy vattapálcát márts az olajba, és kend be vele az alső és felső szempilla sorod, különös tekintettel a szempilla tövekre. A megfelelő hatás érdekében minimum 4 óráig fent kell hagyni, ezért érdemes lefekvés előtt használni. Reggel bő meleg vízzel kell lemosni a kissé ragacsos olajat. 2 hét után már látható eredménye van! A szempillák hosszabbak, sűrűbbek lesznek.

Tipp: a szempillaspirálok általában még harmaduknál tartanak, mikor kiszáradnak. Cseppents egy csepp műkönnyet a tubusba, és az ecsettel keverd meg kicsit a festéket, így egy kicsivel tovább használhatod kedvenc spirálodat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 137
Heti: 304
Havi: 1 192
Össz.: 359 702

Látogatottság növelés
Oldal: 5 tipp a dús és hosszú szempillákért
Csajszi-Blog - © 2008 - 2018 - csajszi-bloos.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »