Csajszi-Blog

“Én nem csinálom a divatot. Én vagyok a divat.”

1. Ellenőrizzük a különbséget

  • Az arcbőrre felvitt alapozónak teljesen láthatatlanná kell válnia. Vásárlás előtt ne a csuklón vagy a kézfejen próbáljuk ki a kozmetikumot, hanem az állunkon vagy a nyakon, majd fogjunk egy tükröt, és természetes fénynél ellenőrizzük az alapozó árnyalatát.

2. Válasszuk a legjobbat

  • A legjobb alapozók sárga tónusúak, a profi sminkesek szerint ugyanis ez a szín a leg­előnyösebb bőrtípustól és bőrárnyalattól függetlenül.

3. Fontos a fény

  • Figyeljünk arra, hogy az alapozót mindig természetes fénynél vigyük fel, ugyanis a lámpafény miatt bőrünk sárgásabb árnyalatú lesz, ami megnehezíti a tökéletes alapozást.

4. Kezdjük a homloknál

  • Mindig tökéletesen megtisztított és hidratált bőrre vigyük fel az alapozót, és várjunk néhány másodpercig, amíg a kozmetikum beszívódik. A homloknál kezdjük az alapozást, ezután jöhet az orr, az áll és az arc környéke.

5. Ujjbeggyel könnyebb

  • Az ujjbegyünkkel vigyük fel az alapozót, könnyedén nyomkodjuk, óvatosan ütögessük a bőrünkbe. A szemhéjunkról és az áll alatti részről se feledkezzünk meg.

6. Próbáljuk ki

  • A folyékony alapozókat könnyű felvinni, jól fednek, természetes hatást biztosítanak. Zsíros bőrhöz válasszunk olajmentes készítményt.

7. Gyorsan, gyorsan

  • Ha sietnünk kell, használjunk alapozóstiftet, amely alapozónak és fedőfestéknek is jó. Nem árt tudni, hogy bár a készítmény többségében elég zsíros, ezért inkább kerüljük, ha a bőrünk hajlamos a zsírosodásra.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 123
Tegnapi: 38
Heti: 207
Havi: 1 069
Össz.: 353 146

Látogatottság növelés
Oldal: 7 tipp, hogyan lesz tökéletes az alapozás
Csajszi-Blog - © 2008 - 2018 - csajszi-bloos.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szomoru idezetek szakitas utan - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »